Artikel pagina

Volt Reclametest

De dag begon al om 10u in de Revue. Na een paar pintjes voor de moed werden we opgeroepen door onze vriend Kobe Ilsen om naar Holsbeek af te zakken. We kwamen aan bij een kinderopvang. Spijtig genoeg was het redelijk koud, en moesten we wachten in die kou Want ja, wachten was wat we veel zouden moeten doen die dag.

Het concept was namelijk als volgt: de mensen van Volt belden naar de winkelcentrale van Vandenborre. Volgens hun reclame werden alle bestelling binnen de 2 uur na het telefoontje op eendert welk adres geleverd. Aan Volt en de fanfare om de wetmatigheid van die bewering te testen!

Na anderhalf uur wachten in de kou (met de nodige pintjes om op te warmen) kwam er een auto van Vandenborre aan. Nu was het aan de fanfare om in actie te schieten: met de nodige feestmuziek, verzorgd door onze prachtige club, werd de leverancier bedolven onder confetti en de donkere meloenen van miss exclusive.

Nu was die kinderopvang niet zo ver van de dichtstbijzijnde Vandenborrewinkel, en was deze levering dus geen groot mirakel: de volgende bestemming zou een rusthuis in Aarschot zijn. Maar eerst dienden we afscheid te nemen van Jazzy. Na een tussenstop in de Revue om bij te tanken, en in een winkel om wat bij te kopen (ons verbruik lag zeer hoog), reden we richting Aarschot.

Daar aangekomen installeerden we ons, genoten van de zingende tandloze mensen, en wachtten we weer. Na een dik anderhalf uur kwam de bestelling aan: terug hetzelfde feestje. Maar de derde en laatste stop was zo ver van een Vandenborrewinkel als maar mogelijk was.

Na een tussenstop in Leuven reden we richting het pittoreske Landen. Daar mochten we wachten aan een beautysalon. En ja, beauties waren er! Deze keer was het wachten minder comfortabel: na anderhalf uur in een kot van 2 vierkante meter opgesloten te hebben, kwam de bestelling eindelijk aan! Het werd tijd, gezien het zuurstofgehalte in dat lokaaltje alsmaar daalde, en het gasgegalte aanzienlijk steeg (dankzij de pizza en kebab van een dubieuze snack op het stadsplein van Landen).

We reden blij terug naar Leuven en kwamen daar goed aan!
De uitzending zal te zien zijn op woensdag 20 mei op één. U kijkt toch ook wanneer de Fanfare het hele land verovert?

2015-05-11

2