Gastenboek pagina

AMBIANCE VERZEKERD

Draagt u sfeer en gezellligheid hoog in het vaandel? Bent u op zoek naar een originele manier om uw feest te doen losbarsten? Wilt u de aandacht trekken op een manier, die iedereen zich nog jaren zal herinneren?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Al meer dan 100 jaar trekt de Leuvense studentenfanfare van hot naar her om mensen een onvergetelijke avond, namiddag, ochtend te bezorgen. Maakt u zich geen zorgen, in de loop der tijd zijn wij geëvolueerd en zijn we ons zelf steeds blijven overstijgen. Ons repertoire bevat nog steeds de 'gouwe ouwen' en is doorspekt met feestliederen allerhande (ook anno 2015)

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

U contacteert ons (via mail of per telefoon) met de vraag of wij beschikbaar zijn op een bepaalde datum. Wij komen een uur overeen waarop u wilt dat we binnenvallen en uw gasten de schrik van hun leven te bezorgen, gevolgd door het feest van hun leven. Gedurende een klein halfuur blazen onze blazers hun longen uit het lijf en slaan onze trommelaars hun armen helemaal stijf. We nemen een pauze en kunnen indien nodig herhalen wat voorheen heeft plaatsgevonden.

Hiertegenover staat dat we van u een kleine vergoeding vragen en, als het u belieft, een paar pintjes om die droge kelen te smeren (dit komt de kwaliteit van de muziek enkel ten goede)

ZIJN JULLIE NOG BESCHIKBAAR? IK WIL JULLIE NU BOEKEN!

Voor meer info en vastleggen van optredens
Rob Van herck (v. Eddy)
fanfareleuven@hotmail.com
0473/655164

Wilt u ons eens in levende lijve ontmoeten?
Café Revue
Oude Markt 51
3000 Leuven