Nieuws pagina

XX Lustrumverslag 100 jaar fanfare

LUSTRUMVERSLAG!! U zal het eensluidend bevestigen: het Lustrumfeest was, zonder enig spoor van overdrijving, fenomenaal formidabel & fantastisch! En van de enkelingen die dit niet erkennen, durven wij stellig te beweren dat zij het zich door ouderdom of overvloed niet meer waarheidsgetrouw kunnen herinneren. U zal merken dat wij bij de redactie van deze tekst superlatieven te kort kwamen om de feiten met voldoend …

Lees meer

Update

Commilitones Als scriptor krijg ik al meerdere weken gezaag aan mijn hoofd over een nieuw verslag en het is er dan toch eindelijk van gekomen. De reden waarom het zolang geduurd heeft is omdat de fanfare populairder dan ooit Is, we zijn ondertussen zes weken ver in het nieuwe schooljaar en we hebben bijna elke dag moeten spelen. Elk lid dat meegeweest is op deze activiteiten kan beamen dat er een paar pareltjes tussen zaten, de beste worden hier …

Lees meer

eerstejaarsweekend HUB 04-10-2013

Coooooomillitones!!Het is eindelijk duidelijk geworden dat de fanfare slechts over 6 slimme leden beschikt. Als de Senior een hele week lang verteld over wat een fantastische activiteit het gaat worden, over hoeveel bier er gaat gedronken worden en over hoeveel geile meiden er op ons zitten te wachten, moet je dus echt wel dom zijn om dan niet mee te gaan. Natuurlijk liegen Senioren nooit en was alles waar hij ons warm v …

Lees meer