Nieuws pagina

Rectorbezoek 16-05-2013

Rectorbezoek 2013 Rond het afgesproken uur - 12 uur - dat wil zeggen kwart na 12 uur in Fanfaretijd spraken wij af in het clubcafé, de alom gekende Revue. Het kan ook vijf minuten later geweest zijn… In ieder geval werd ergens rond de middag het startsein voor het jaarlijkse Rectorbez …

Lees meer

Bro’s before ho’s

Bro’s before ho’s De alom bekende bro’s before ho’s regel geldt uiteraard ook in de fanfare. Als er zich een lid niet aan houdt is het niet meer dan logisch dat we hem er even aan doen herinneren. Hoe kunnen we dit beter doen dan op zijn kot binnen te vallen tijdens de date!!! …

Lees meer

De verbondsvlag

EEN VAANDRIG EN ZIJN VAANDEL Tekst opgedragen aan Jozef Mees (v. Jos) Door David Proot (v. Plateau) Er zijn in een mensenleven van die daden waarvan men achteraf met zekerheid weet dat ze iets bijgedragen hebben tot de gemeenschap, tot de geschiedenis, d …

Lees meer

Beach Party 17/04/2013

De fanfare staat erom gekend om haar enthousiasme en ambiance dus werd het nog eens tijd dat we een feestje organiseerde en doordat iedereen door het maandenlange slechte weer verlangde naar de zon was het thema rap gekozen: BEACH PARTY!!! …

Lees meer

Seniorkloting

Geen nieuwe senior zonder seniorkloting! Zo gezegd zo gedaan, om 11 uur ‘s morgends werd de nieuwe senior al 14,5 keer toegedronken, hierbij werd maar een respectabele 2 keer gespauwd. Voor de echte kloting begon werd er nog even geflyerd en gespeeld aan het station om onze beach party te promoten. Eenmaal de klok 9 uur sloeg startte de officiële seniorkloting in de revue. Na enkele spauwbeurten, allemaal mooi in de emmer welliswaar, werden we …

Lees meer