Nieuws pagina

Sfeerbeelden van de SK-openingscantus

Wie is de mutten die grosse-caisse speelt? …

Lees meer

Fanfare-Awards

Fanfare-Awards Op het einde van vorig academiejaar hield ik via email een stemming voor de fanfare- awards 2001-2002. Ziehier de resultaten. De bekwaamste muzikant: Josip De grootste zuipschuit: Stef De echtste macho: Reinout / Koene De mooiste streektaal: Koen De laatste plakker: Stef Het grootste lawaai: Koene De meest nieuwsgierige: Tim Het moreel gezag: Josip Il simpatico: Elvis De beste tapper: Stef De dom …

Lees meer

De nieuwe website is er !

Vrienden, Met enige trots stellen wij u bij deze onze vernieuwde website voor. De kleuren lijken vertrouwd, doch de structuur zou ervoor moeten zorgen dat deze website veel up-to-dater en gevarieerder wordt dan de vorige. Neem alvast eens een kijkje en hou u klaar voor meer lekkers en een in crescendo gaand fanfarejaar ! Dank aan de mannen van de werkgroep "webstek" en in de eerste plaats aan Weggie. …

Lees meer

Waaiberg staat synoniem voor estafette

De Leuvense studentenfanfare_be heeft in een estafette weerom Industria, VTK, EKONOMIKA en wat mutteschachten verslagen. Duke, Tekkel, Stef, Charlie en Neuze aan het kanon. …

Lees meer

Knap muzikaal werk in Roeselare

Mede dankzij de massale opkomst van oud-leden, de goede voorbereiding en de mannen van het vervoer is de cantus in Roeselare tot een succes verworden. Een dank aan allen die erbij waren, zowel uit mijn naam als in naam van de organisatoren ! …

Lees meer