Nieuws pagina

Weekend

Als pas verkozen scriptor is het niet meer dan logisch dat ik een verslag schrijf over het ontgroeningsweekend. En wat een weekend was het toch! De traditie luidt dat schachten met het openbaar vervoer op de verblijfsplek moeten geraken en om hun trip wat aangenamer te maken kregen ze 2 volle vaten van het beste bier mee. Na de fantastische quote van de buschauffeur: “nen bus is gene camion e” werd het even zoeken naar een bus die h …

Lees meer

Kieskoorts

Uit de oude doos! (en nog steeds geldend.) Verkiesbare functies in de hoogstudentenclub "Leuvense studentenfanfare_be": 1. Functies: Volgende functies zijn op het kiesweekend verkiesbaar in de hoogstudentenclub "Leuvense studentenfanfare_be": - Senior: organisatie activiteiten, aanspreekpunt voor clubleden, voor andere clubs, cantusleider, regelt jaarplanning en dagelijkse werking, beheert fanfaremail en GSM, is eind …

Lees meer

Gent-Wevelgem, 24-3-2013

Commilitones! (Joa!) Tot ellie schrijft een vermoeide senior, vermoeid ja, want het loopt ten einde. En mijn praesidiumleden maken het niet gemakkelijker, om de haverklap campagnes waar ik verwacht wordt mensen hun plannen de grond in te boren en hun bier op te drinken, zware tijden. (Jazzy op woensdag, Didi op Donderdag, Spauwerranger (datum?) en Piere den 11de april) Zo was er zaterdag de campagne van Kwakkie op zaterdagavond, als ik een …

Lees meer

Dies Natalis, 22 februari 2013

Na een tijdje afwezigheid spreekt hier opnieuw jullie groene scriptor tot u ! Afgelopen vrijdag stond er weer een activiteit op het programma, maar wat voor één, commilitones! De Fanfare was jarig, commilitones! 101 jaar, commilitones! U weet natuurlijk waar ik over spreek, commilitones! Afgelopen vrijdag heeft yours truly zijn eerste DIES NATALIS binnen de Fanfare meegemaakt. En nogmaals, fanfarienses, wat voor één. 101 jaar, laten we daar even …

Lees meer

Oktoberfest Wevelgem en Galabal MW

Of wij zin hebben in een oktoberfest? Of wij tijd vinden om ons tussen Galajurkjes te begeven? Het zijn vragen die je een fanfarien niet mag stellen. Wij gingen voor u akte nemen en na deskundig alles geproefd en bekeken te hebben kunnen we vast stellen dat gisteren GENIAAL was. Bijeengekomen in Leuven bleek er ruim voldoende tijd, dus vond de senior er niks beter op om voor alle commilitones nog eten te voorzien, zodoende vertrokken we met ee …

Lees meer