Nieuws pagina

De verkeerde "vuile versie" en de controverse opgehelderd

Wij zullen Cecilia vieren, Cecilia onze bruid. Zij heeft in ons potje gescheten, wij halen het beste eruit. jajajaja Vivat, vivat vivat Cecilia, hahaha, vivat, vivat vivat Cecilia. Wij zullen Cecilia eren, Cecilia onze bruid. Met tuba, met vlag en banieren, trompetten en trommels en fluit. jajajaja Vivat, vivat vivat Cecilia, hahaha, vivat,vivat vivat Cecilia. …

Lees meer

Bezoek StuBru en MNM

Fanfare op de radio! In klank en beeld nog wel ;-) Als ondertekende ergens tijd vindt na een examen komt er iets meer geschreven taal. Geniet ondertussen van dit geniale kunnen. …

Lees meer

Het nieuws van de voorbije maand!

Opdat hier toch iets nieuws zou verschijnen van de laatste anderhalve maand, heeft ondergetekend het heft in eigen handen genomen. Wat resulteert in een allegaartje aan herinneringen, voor jullie bijeen gebundeld. Het weekend, vanaf zaterdag 19u Eindelijk rond 19u vervoegde de laatste schacht ons, na de fles porto zong de schacht direct wel een paar tonen lager en zo konden we dan eindelijk de avond starten. Tradi …

Lees meer

Weekend

In afwachting van het echte verslag: Om toch al maar iets weg te geven, het was er graaf! (en er is veel gespaafd) Vooral door onze huidige scriptor... …

Lees meer

The morning after campagne

“Ik wil het breedste hebben!” Dat moet er nu door het hoofd gaan van de twee campagne-voerende commilitones en zeg nu zelf, laat ze doen waarde broeders, ze rijden voor u rond, halen een mobiele tapinstallatie, zorgen voor stoelen, tafels en bier! De ander versast bakken en barbecue naar het park. Er wordt gelachen, gefrisbeed, geklonken en gedronken. Het fanfareminnend hart jubelt bij zulke manifestaties. Fanfarienses laten we hopen dat w …

Lees meer