Nieuws pagina

Het lang verwachtte LUSTRUM verslag

Het nieuws! Al zullen sommigen het geen nieuws meer noemen, zullen anderen blij zijn eindelijk het verslag te krijgen van het meest legendarische weekend der weekends, het Lustrumweekend! De voorgaande week Het hieronder neer gepend verhaal is geschreven beleefd door de ogen van een commilito, daarom is er een kleine voorgeschiedenis nodig. Zo begon de Lustrumweek voor ons op vier februari, de fanfare ging naar Boedapest! Met het vlieg …

Lees meer

Tsjolder-campagne

Vertelt het voort, verspreidt het woord! Je kunt campagne heel eenvoudig winnen alleen maar met den Tsjolder verder niets je kunt Poirot er ook nog bij verzinnen, Zo zoek ik nog een brilschacht of zoiets. Een vice mag er ook al bij gaan horen dan voelt die bas zich niet meer zo alleen campagne is nu nog maar net begonnen en er staat al een praesidium om ons heen We missen nog een man aan de trombone Joep zit geloof ik nog …

Lees meer

après-LUSTRUM nieuws

De effecten van het Lustrum zijn bijna uit de bloedbaan en bijgevolg kan ondergetekende weer een toetsenbord bedienen. Om het kort te houden, alle beeldmateriaal is bijgewerkt, behalve het weekend, dat moeten we zelf nog vast krijgen. Die belofte is dus min of meer ingevuld. Waar u echter nog recht op hebt is een verslag van het meest memorabele lustrum der lustrums. Hieraan wordt zeer naarstig gewerkt! En dan hebben we ook nog goed nieuws u …

Lees meer

LUSTRUM!!!

Het weekend staat voor de deur - en spijtig genoeg onder het motto, beter laat dan nooit- toch even nog enkele feiten online zwieren Voor de mensen die zich afvroegen de voorbije dagen, leeft de fanfare wel, kunnen wij u maar één antwoord geven. Onze lever zei neen, onze kater in de vroege middag leek het te bevestigen, maar dan ware het een mirakel hoe al die vaten bier leeg geraakten waar wij deze week gepasseerd zijn. (Gisteren nog, versc …

Lees meer